ClickitUp

ClickitUp

✓ Glasräcke med stolpar
✓ Dubbla glas
✓ 110 cm – 190 cm höjd

Be om offert

Maximalt vindskydd

ClickitUp är ett mycket flexibelt glasräcke som passar dig som vill ha vindskydd utan att behöva installera en permanent glasvägg! Detta lämpar sig t.ex. om man inte kan få bygglov till att montera ett högt, fast räcke

Material

Glasräcket är konstruerat av dubbla glas. När det rörliga glaset är nedfällt ligger glasen parallellt mot varandra och höjden på räcket blir 110 cm. I uppfällt läge är räcket i stället 190 cm högt. I nedfällt läge är den rörliga stolpen helt dold inuti den fasta stolpen

Fäste

ClickitUp har stolpar i anodiserat aluminium och går att få i färgerna silvermatt eller svart. De kan monteras mot alla underlag såsom trä, betong, stål eller sten.

Glasräcke för maximalt vindskydd

ClickitUp är en perfekt lösning för dig som söker maximalt vindskydd utan att behöva söka bygglov. Detta tack vare att det enkelt kan justeras till 110 cm respektive 190 cm.

Det fasta glaset är 8mm tjockt härdat glas, alternativt 8,76mm laminerat och härdat glas vid fallhöjd. Det rörliga glaset är 6mm tjockt härdat glas.

De fyrkantiga stolparna är tillverkade i anodiserat aluminium och kan beställas i färgen silvermatt eller svart. Vid installation på trädäck förstärker vi träkonstruktionen så att glasräcket inte ska svaja eller på annat sätt upplevas ostadigt.

Få ett pris – boka ett kostnadsfritt hembesök och konsultation!

Produktbilder

ClickitUp
ClickitUp
ClickitUp
Emma Kling, projektledare och försäljare på Infino Glasräcken

Har du frågor eller vill boka ett kostnadsfritt hembesök?

Jag hjälper dig med frågor om glasräcken och kan boka in ett hembesök där vi samtalar om just din uteplats. Du når mig på 031-388 77 77 eller emma@infino.se.

Specifikationer

Höjd

110cm i nedfällt läge, 190cm i uppfällt läge

Färg

Klarglas. Stolpar i silvermatt eller svart

Tjocklek

8mm (enbart härdat) eller 8,76mm för fast glas, 6mm för rörligt glas

Glas

Laminerat och härdat

Material

Naturanodiserad aluminium

Underhållsfritt

Ja

Kundbesök Infino Glasräcken

Boka offert & kundbesök

Vi erbjuder kostnadsfria och förbehållslösa hembesök där vi tillsammans med er tittar på vad som passar just er fastighet! Där får ni råd och idéer om lämpliga produktval och räckeslösningar. Ni får även veta mer om hur vi arbetar samt hur förloppet med projektering/beställning och installation kommer gå till. Ta kontakt med oss via formuläret etller ring till oss på 031-388 77 77 för att få hjälp direkt!