Easyglass Pro

Easyglass Pro

✓ Monteras i skena
✓ Med eller utan handledare
✓ Justerbar infästning avseende glasets lutning

Be om offert

Fäste

Easyglass Pro är ett helglasräcke som fästes i en skena vilken monteras på underlaget. Aluminiumskenan finns i topp- och sidomonterat utförande och går att montera på betong-, stål- och träkonstruktioner.

Material

Fästskenan är tillverkad i underhållsfri aluminium. Välj mellan kulörerna silvermatt (naturanodiserat) och svart (pulverlack). Som tillägg kan handledare, i rostfritt stål eller aluminium väljas i flera olika modeller.

Valbar vinkel

En unik funktion med Easyglass Pro är att glasets lutning är justerbart. Vinkeln justeras vid installation men kan även ändras i efterhand. Att kunna justera lutningen är helt avgörande för att glaset ska hamna i en perfekt rak linje.

Helglasräcke med justerbar skena

Easy Glass Pro är ett helglasräcke med justerbar skena. Det innebär att lutningen på glaset kan justeras och att en rak glaslinje därmed enkelt kan uppnås. Välj mellan topp- och sidomonterat samt med eller utan överliggare.

För montering på trä rekommenderar vi sidomonterat utförande för att få god stabilitet. Toppmonterad aluminiumskena är inte lämpligt att montera på trädäck på grund av dess smala bas (se istället Sereno PostFree Toppmonterat om du önskar ett toppmonterat helglasräcke).

Vid montering på trädäck förstärker vi alltid den underliggande konstruktionen för att säkerställa att räcket blir stadigt både nu - och efter många års användande. Vid installation på altan används vanligtvis 12 mm tjockt härdat glas. Ska glasräcket installeras på en balkong används 12,76 mm eller 16,76 mm tjockt härdat och laminerat glas.

Boka ett kostnadsfritt hembesök och konsultation!

Bilder

Easyglass Pro
Easyglass Pro
Easyglass Pro
Emma Kling, projektledare och försäljare på Infino Glasräcken

Har du frågor om Easyglass Pro eller vill boka ett kostnadsfritt hembesök?

Jag hjälper dig med frågor om Easyglass Pro och kan boka in ett hembesök där vi samtalar om just din uteplats. Du når mig på 031-388 77 77 eller emma@infino.se.

Specifikationer

Höjd

Anpassningsbar. Standard: 110cm

Färg

Klar, opalfärgat, tonat

Tjocklek

12mm (enbart härdat) 12,76mm eller 16,76mm

Glas

Laminerat och härdat

Material

Naturanodiserad aluminium

Underhållsfritt

Ja

Kundbesök Infino Glasräcken

Boka offert & kundbesök

Vi erbjuder kostnadsfria och förbehållslösa hembesök där vi tillsammans med er tittar på vad som passar just er fastighet! Där får ni råd och idéer om lämpliga produktval och räckeslösningar. Ni får även veta mer om hur vi arbetar samt hur förloppet med projektering/beställning och installation kommer gå till. Ta kontakt med oss via formuläret etller ring till oss på 031-388 77 77 för att få hjälp direkt!