Stainless Steel

Stainless Steel

✓ Glasräcke med stolpar
✓ Med eller utan handledare
✓ Inga utstickande “öron” - Glaset går ända in i stolpen

Be om offert

Fäste

Sereno Stainless Steel är ett klassiskt glasräcke med stolpar som fästes på underlaget. Stolparna är runda och kan levereras med en välvd handledare (78mm bred, 27mm hög). Räcket kan även användas helt utan handledare.

Material

Räcket är tillverkat av syrafast, rostfritt stål i kvalité 316/A4 och är snyggt spegelpolerat. Glaset som används, vid montering på altaner, är 10 mm härdat glas. På balkonger används i stället 10,76 mm härdat och laminerat glas.

Glaset går igenom stolpen

Med Sereno Stainless Steel går glaset hela vägen in i stolpen. Detta ger rena linjer utan utstickande “öron”, se referensbilder nedan. Glaset står på en klack i inuti stolpen vilket även hindrar glasskivan att glida nedåt över tid.

Kraftfullt och stilrent glasräcke

Sereno Stainless Steel är ett glasräcke med runda stolpar som kan monteras med eller utan välvd handledare. Detta är ett passande alternativ för dig som söker ett kraftigt och säkert räcke med ”det lilla extra” gällande design.

Med 10 mm eller 10,76 mm tjockt glas skapas en hållbarhet som är 7ggr starkare än 8,76mm laminerat glas, som är branschpraxis. De kraftiga glasen i kombination med räckets konstruktion gör att räcket kan levereras med breda glas, upp till ca 1,8m mellan stolparna. Vid installation på träkonstruktion sker vanligtvis förstärkning av konstruktionen för räcket ska bli stadigt och säkert.

Boka ett kostnadsfritt hembesök och konsultation!

Bilder

Stainless Steel
Stainless Steel
Stainless Steel
Stainless Steel
Stainless Steel
Stainless Steel
Emma Kling, projektledare och försäljare på Infino Glasräcken

Har du frågor eller vill boka ett kostnadsfritt hembesök?

Jag hjälper dig med frågor om glasräcken och kan boka in ett hembesök där vi samtalar om just din uteplats. Du når mig på 031-388 77 77 eller emma@infino.se.

Specifikationer

Höjd

110cm

Färg

Klar, opalfärgat, tonat

Tjocklek

10mm (enbart härdat) eller 10,76mm

Glas

Laminerat och härdat

Material

Rostfritt stål 316

Underhållsfritt

Ja

Kundbesök Infino Glasräcken

Boka offert & kundbesök

Vi erbjuder kostnadsfria och förbehållslösa hembesök där vi tillsammans med er tittar på vad som passar just er fastighet! Där får ni råd och idéer om lämpliga produktval och räckeslösningar. Ni får även veta mer om hur vi arbetar samt hur förloppet med projektering/beställning och installation kommer gå till. Ta kontakt med oss via formuläret etller ring till oss på 031-388 77 77 för att få hjälp direkt!