Sereno AL

Sereno AL

Slipp utstickande klämfästen! Sereno AL är ett klassiskt glasräcke med stolpar. Istället för att fästa glaset med klämfästen går glaset hela vägen in i stolpen vilket ger rena linjer. Med denna konstruktion har glaset stöd i underkant vilket gör att glaset står säkert och hindrar också att glaset över tid glider ner i fästena. Räckets delar är tillverkade i underhållsfri aluminium med anodiserad yta vilket gör räcket väl anpassat för tuffa miljöer t ex nära havet. Räcket är lika snyggt efter många års användande!

Räcket klarar hela 270 kg sidokraft vilket gör det till ett av de säkraste glasräckena på marknaden. Till altaner använder vi 10 mm härdat glas och till balkonger använder vi 10,76 mm härdat och laminerat glas. Båda sorterna är ett mycket kraftiga glas, 5 gånger starkare än 8,76 mm laminerat glas som är det vanligaste altan/balkong-glaset på marknaden.

Räcket har runda stolpar och välvd handledare i nyansen mattsilver och alla skruvar är dolda tack vare räckets smarta konstruktion. För dig som vill ha ett kraftigt och säkert räcke med stilrent utseende. Sereno AL går även att få i både toppmonterat och sidomonterat utförande.

Boka ett kostnadsfritt hembesök och konsultation!

Toppmonterat

Sereno AL
Sereno AL
Sereno AL Toppmonterat
Sereno AL Toppmonterat
Sereno AL Toppmonterat

Sidomonterat

Sereno AL Sidomonterat
Sereno AL Sidomonterat

Specifikationer

Höjd

Anpassningsbar, Standard 110cm

Tjocklek

10 mm (enbart härdat) eller 10,76 mm

Färg

Klart, opalfärgat eller tonat

Material

Naturanodiserad aluminium

Glas

Laminerat och härdat

Underhållsfritt

Ja