Sereno AL

Sereno AL

✓ Glasräcke med stolpar
✓ Högst hållfasthet
✓ Runda stolpar och välvda handledare

Be om offert

Fäste

Sereno AL är ett elegant glasräcke med stolpar som monteras mot exempelvis trä, betong eller sten. Glasräcket kan fås både i topp- och sidomonterat utförande. Glaset går hela vägen in i stolpen, vilket gör man slipper utstickande klämfästen.

Material

Glasräckets stolpar och handledare är tillverkade av underhållsfri aluminium med anodiserad yta. Ett material som är väl anpassat för extra tuffa miljöer som exempelvis kusten och stränder.

Imponerande hållbarhet

Sereno AL är ett av de säkraste glasräckena på marknaden utifrån att dess konstruktion klarar av hela 270 kg i sidokraft (jämfört med byggnormens krav på 50kg). Vid installation på altaner använder vi 10 mm härdat glas och på balkonger används 10,76 mm härdat och laminerat glas

Elegant och hållbart glasräcke

Sereno AL är ett elegant klassiskt glasräcke med stolpar som både kan sido- och toppmonteras. Räcket har runda stolpar och välvd handledare i nyansen mattsilver och alla skruvar är dolda tack vare räckets smarta konstruktion.

Glasräcket är tillverkat i underhållsfritt aluminium med anodiserad yta. Glaset som används, vid montering på altaner, är 10 mm härdat glas. På balkonger används i stället 10,76 mm härdat och laminerat glas.

Ett räcke för dig som ställer extra höga krav på hållbarhet – utan att tumma på estetiken.

Boka ett kostnadsfritt hembesök och konsultation!

Toppmonterat

Sereno AL Toppmonterat
Sereno AL Toppmonterat
Sereno AL Toppmonterat
Sereno AL Toppmonterat
Sereno AL Toppmonterat
Sereno AL Toppmonterat
Sereno AL toppmonterat
Sereno AL toppmonterad - hus vid havet
Sereno AL toppmonterad på trall
Sereno AL toppmonterad på trall

Sidomonterat

Sereno AL Sidomonterat
Sereno AL Sidomonterat
Sereno AL Sidomonterat
Emma Kling, projektledare och försäljare på Infino Glasräcken

Har du frågor eller vill boka ett kostnadsfritt hembesök?

Jag hjälper dig med frågor om glasräcken och kan boka in ett hembesök där vi samtalar om just din uteplats. Du når mig på 031-388 77 77 eller emma@infino.se.

Specifikationer

Höjd

Anpassningsbar, Standard 110cm

Tjocklek

10 mm (enbart härdat) eller 10,76 mm

Färg

Klart, opalfärgat eller tonat

Material

Naturanodiserad aluminium

Glas

Laminerat och härdat

Underhållsfritt

Ja

Kundbesök Infino Glasräcken

Boka offert & kundbesök

Vi erbjuder kostnadsfria och förbehållslösa hembesök där vi tillsammans med er tittar på vad som passar just er fastighet! Där får ni råd och idéer om lämpliga produktval och räckeslösningar. Ni får även veta mer om hur vi arbetar samt hur förloppet med projektering/beställning och installation kommer gå till. Ta kontakt med oss via formuläret etller ring till oss på 031-388 77 77 för att få hjälp direkt!