Sereno Al Square

Sereno AL Square

✓ Glasräcke med stolpar
✓ Med eller utan handledare
✓ Inga utstickande “öron” - Glaset går ända in i stolpen

Be om offert

Fäste

Sereno AL Square är ett klassiskt glasräcke med stolpar. Räckets stolpar fästes på utsidan av exempelvis altanen eller balkongen. Glaset går hela vägen in i stolpen vilket gör att det har stöd i underkant på stolpen.


Material

Glasräckets stolpar och handledare är tillverkade av underhållsfri aluminium med anodiserad yta. Ett material som är väl anpassat för extra tuffa miljöer som exempelvis kusten och stränder. Glaset som används, vid montering på altaner, är 10 mm härdat glas. På balkonger används i stället 10,76 mm härdat och laminerat glas.

Klassiskt och kraftigt

Sereno AL Square har klassiskt utseende med fyrkantiga stolpar och välvda handledare i nyansen silvermatt.  Räcket är 110 cm högt och glaset kan vara klart, opalfärgat eller tonat.

Kraftfullt glasräcke med dolda skruvar

Sereno AL Square är ett klassiskt glasräcke vars stolpar fästes på underlaget. Räckets stolpar är runda och kan monteras med eller utan handledare. Väljs handledare är dess välvda med 78 mm bredd och 27 mm höjd.

Det är ett passande räcke för dig som söker ett kraftigt och säkert räcke med tydliga rena linjer. Den ljusa kulören smälter in extra bra mot vita och ljusgrå fasader.

Skruvarna som fäster stolparna mot underlaget är helt dolda inne i stolpen, tack vare dess smarta konstruktion. Detta ger en känsla av att räcket “svävar” utanpå underlaget.

Boka ett kostnadsfritt hembesök och konsultation!

Bilder

Sereno AL Square
Sereno AL Square
Sereno AL Square
Sereno AL Square
Sereno AL Square
Sereno AL Square
Emma Kling, projektledare och försäljare på Infino Glasräcken

Har du frågor eller vill boka ett kostnadsfritt hembesök?

Jag hjälper dig med frågor om glasräcken och kan boka in ett hembesök där vi samtalar om just din uteplats. Du når mig på 031-388 77 77 eller emma@infino.se.

Specifikationer

Höjd

110cm

Färg

Klar, opalfärgat, tonat

Tjocklek

10mm (enbart härdat) eller 10,76mm

Glas

Laminerat och härdat

Material

Naturanodiserad aluminium

Underhållsfritt

Ja

Kundbesök Infino Glasräcken

Boka offert & kundbesök

Vi erbjuder kostnadsfria och förbehållslösa hembesök där vi tillsammans med er tittar på vad som passar just er fastighet! Där får ni råd och idéer om lämpliga produktval och räckeslösningar. Ni får även veta mer om hur vi arbetar samt hur förloppet med projektering/beställning och installation kommer gå till. Ta kontakt med oss via formuläret etller ring till oss på 031-388 77 77 för att få hjälp direkt!