Sereno AL

Slipp utstickande klämfästen! Sereno AL är ett klassiskt glasräcke med stolpar. Istället för att fästa glaset med klämfästen går glaset hela vägen in i stolpen vilket ger rena linjer. Med denna konstruktion har glaset stöd i underkant vilket gör att glaset står säkert och hindrar också att glaset över tid glider ner i fästena. Räckets delar är tillverkade i underhållsfri aluminium med anodiserad yta vilket gör räcket väl anpassat för tuffa miljöer t ex nära havet. Räcket är lika snyggt efter många års användande! 

Räcket klarar hela 270 kg sidokraft vilket gör det till ett av de säkraste glasräckena på marknaden. Till altaner använder vi 10 mm härdat glas och till balkonger använder vi 10,76 mm härdat och laminerat glas. Båda sorterna är ett mycket kraftiga glas, 5 gånger starkare än 8,76 mm laminerat glas som är det vanligaste altan/balkong-glaset på marknaden. 

Räcket har runda stolpar och välvd handledare i nyansen mattsilver och alla skruvar är dolda tack vare räckets smarta konstruktion. För dig som vill ha ett kraftigt och säkert räcke med stilrent utseende. Sereno AL går även att få i både toppmonterat och sidomonterat utförande. 

Specifikationer

Höjd
110 cm

Färg
Klart, opalfärgat eller tonat

Tjocklek
10 mm (enbart härdat) eller 10,76 mm

Glas
Laminerat, härdat och värmeförstärkt eller enbart härdat

Material
Naturanodiserad aluminium

Underhållsfritt
Ja

Skiss

Toppmonterat Sereno Al

Sidomonterat Sereno Al

Har du frågor eller vill boka ett kostnadsfritt hembesök?

Jag hjälper dig alla frågor om glasräcken och kan boka in ett hembesök där vi samtalar om just din uteplats. Du når mig på 031-388 77 77 eller emma@infino.se.